top of page

AER MAI

 

CURAT 

13 iulie 2019

SMARTiCITY.

SMARTiCITYeste o serie de evenimente care a creat o comunitate care promoveaza solutii inteligente pentru oras: transport, energie, educatie, mobilitate, sanatate, constructii, implicare cetateneasca, buna guvernare locala etc. 

In 2019, SMARTiCITY. a avut 2 evenimente: Marsul masinilor eco, aflat la editia a 2-a si un Mars al bicicletelor, trotinetelor electrice, scutere electrice, hoverboard-uri etc. 

SMARTiCITY.  este o campanie a jumptosmart.ro

Marsul masinilor eco, ed.a 2-a

La mars au participat personalitati din lumea politica, sportiva, artistica, ONG-uri de mediu şi mobilitate, miniştri, reprezentanţi ai conducerii unor companii private din domeniul bancar, IT@C etc., primari şi candidati la primarii la viitoarele alegeri locale, city manageri, reprezentanţi ai unor ambasade, alti invitati.

We Bike Romania

Marsul bicicletelor si trotinetelor, un eveniment care promoveaza transportul alternativ.

Evenimentul a demarat in parcarea Bibliotecii Nationale a Romaniei, iar marile bulevarde din centrul Capitalei au fost impanzite de masini electrice, dar si de sutele de participanti pe trotinete si biciclete, care au dat un mesaj puternic pentru aer curat in orase.

SMARTiCITY.

" Avem nevoie de un transport  urban mai curat, mai sustenabil si mai adecvat necesitatilor cetatenului din secolul 21. "

 

                           Camelia Spataru, fondator jumptosmart.ro

Printre cei care au participat, amintim pe Mihaela Buzarnescu, racheta numărul 2 a României la tenis, Benny Adegbuy, numărul 1 în România la kickboxing, şi campionii României la ski alpin, Ania Caill şi Ionel Valeriu Achiriloaie, precum si naistul Nicolae Voiculet. 

 Marsul "  We Bike Romania" a fost deschis de antrenorul lotului olimpic al Romaniei la ciclism, Viorel Grosu, alaturi de Adi Marcu campionul de juniori la ciclism, dar si de Flavius Enescu, campionul de la ciclism copii, care are 8 ani.

Galerie foto, iulie 2019

poster 2.jpg
poster 3.jpg

Primul mars al masinilor eco, 2018

Asa a inceput, in 2018...

Multumim celor care s-au alaturat la primul mars al masinilor eco, un demers care a adus impreuna branduri producatoare si distribuitoare de masini electrice, hibrid, CNG.

Multumim si celor care le-au condus, dand un exemplu personal in lupta impotriva poluarii. 

 Impresiile

 

participantilor 

 

 dupa  editia

 

 din 2019

bottom of page