top of page

Evenimente trecute

Romania Oraselor Inteligente
Teatrul National, 12-13 iunie 2017

Conferinta s-a axat  pe doua sectiuni : "Smart transportation & Energy" si "Smart Administration & Financing". Au participat a factori de decizie din Romania, ce considera ca tara nostra poate deveni "One of the smartest contry from Europe!

"RETHINK EDUCATION ", 17 aprilie 
Biblioteca Centrala Universitara 

Am pus fata in fata invatamantul romanesc cu  tendintele economice ale viitorului si provocarile revolutiei digitale, pentru a vedea unde suntem in acest context, ce si cât de repede trebuie schimbat.  Cat de pregatita este scoala romaneasca pentru viitorul aflat intr-o continua schimbare ? Cine si cand  trebuie sa isi asume “revolutia”in educatie ? Este nevoie de un parteneriat national de colaborare scoala - industrie ?

FAKE NEWS – O ANATOMIE A MISTIFICĂRII SOCIALE

Eveniment organizat de Asociatia Romana de Relatii Publice, ARRP, in parteneriat cu International Communications Consultancy Organization (ICCO),   la care am fost co-organizatori/ parteneri.  Evenimentul a analizat, impreuna cu invitati de prestigiu, fenomenul fake news si influentele acestuia asupra mediului economic, social si politic.

Biblioteca Centrala Universitara 
"RETHINK CITIES", 18 aprilie 2018
Biblioteca Centrala Universitara,

Am continuat discutiile referitoare la  viitorul mobilitatii urbane, despre sustenabilitate si conectivitate, dar si despre a 4-a revolutie industriala . Anul acesta am introdus o noua si importanta tema, „Smart Healthcare Solutions for Smart Cities”.'

bottom of page