top of page

Despre

noi

Ce este Jump to SMART-ERomania ?

JUMP TO SMART - ER (  Jumpto SMART-EROMANIA) este o platforma specializata in evenimente  care ofera locul perfect pentru  dezbateri despre viitorul oraselor. Cum vor fi planificate orasele, cum ne vom deplasa si cu ce ne vom deplasa,  cum va arata infrastructura, ce facem pentru a proteja mediul, cum ar trebui sa arate un sistem de invatamant care sa faca fata provocarilor viitorului ?  Sunt doar cateva dintre intrebarile la care cautam raspunsuri in evenimentele  noastre.

De asemenea,  analizam rolul pe care noile tehnologii digitale si Inteligenta Artificiala le au in creionarea oraselor viitorului, impactul pe care il au asupra educatiei, mediului de business, domeniului sanatatii , asupra vietii noastre, pur si simplu.  

Camelia Spataru, Fondator Conferintele Jump to SMART-ER

Salt catre viitor

Este un loc bun in care sa te informezi despre tendintele si schimbarile rapide care au loc in lume in toate domeniile. In evenimentele noastre analizam unde suntem noi in acest context si cat de pregatiti suntem sa facem fata noilor provocari. 

18588885_298190780608267_897822263904387
Legal Aid

CUI NE ADRESAM ?

Consideram ca toti stakeholder-ii  trebuie sa stea la aceeasi masa pentru a colabora in a gasi solutii rapide si  inteligente. De aceea, la evenimentele noastre participa lideri ai oraselor, factori de decizie din sfera politica, companii private, reprezentani ai sociatatii civile, experti, lideri de opinie, studenti si elevi,  astfel incat sa realizam o abordare interdepartamentala integrata asupra „saltului”catre un viitor mai inteligent. 

bottom of page